Ticketverkoop voor de Festileaks Festivalvakantie gestart: Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa! »

Annuleringsbeleid Festileaks Festivalvakantie 2022

 1. Ik kan/wil zelf niet meer mee.
  Tot 1 maart is het mogelijk om kosteloos de boeking te annuleren. Vanaf 1 maart gelden er annuleringskosten.

  Annuleringskosten vanaf 1 maart:
  1 maart tot en met 31 maart: 25%
  1 april tot en met 30 april: 35%
  1 mei tot en met 31 mei: 50%
  1 juni tot en met 30 juni: 75%
  1 juli tot aanvang reis: 100%

 2. De reis kan in zijn geheel niet doorgaan vanwege corona.
  Mochten er coronamaatregelen zijn waardoor het niet meer mogelijk is om de reis in zijn geheel uit te voeren is het mogelijk om een gehele refund (exclusief de reeds gemaakte kosten zoals service fee en transactiekosten) te krijgen voor de reis of om de reis om te zetten naar het volgende jaar.
 3. Een van de festivals kan niet doorgaan vanwege corona.
  Festival Travel en Festileaks zullen allereerst zoeken naar een passende oplossing met eventueel een alternatief festival. Mocht dit niet lukken zal er geïnventariseerd worden of een kortere reis een optie is, waarbij de niet genoten dagen vergoed worden.
 4. Niet genoeg deelnemers voor de reis
  Mochten er niet voldoende aanmeldingen zijn voor de reis behouden Festileaks en Festival Travel zich het recht om de reis te annuleren. Indien dit nodig is ontvangen de deelnemers tijdig een bericht en ontvangen ze het volledige aankoopbedrag terug (exclusief de reeds gemaakte kosten zoals service fee en transactiekosten). 
 5. De voorwaarden met betrekking tot de festivaltickets is per festival afhankelijk. 
  Zie algemene voorwaarden van het festival.
 6. Ik ben positief getest net voor de reis begint.
  Er is de mogelijkheid om een annuleringsverzekering/reisverzekering bij te boeken. Als je hiervoor kiest is het mogelijk bij een positieve test de reis te annuleren. Boek je deze er niet bij of heb je een eigen annuleringsverzekering/reisverzekering die dit niet dekt, zijn de kosten voor eigen rekening en gelden de algemene annuleringsvoorwaarden.