Ben

FM4 Frequency Festival 2018

16 – 18 augustus 2018
Sankt Pölten, Oostenrijk

FM4 FREQUENCY FESTIVAL TICKETS

Bij FM4 Frequency Festival komen twee festivals aan de voet van de Alpen samen. Overdag heb je toegang tot het Daypark. Hier ligt de focus voornamelijk op bands uit het rock genre, ondersteund door het Oostenrijkse zonnetje en een biertje. 's Avonds reis je vanaf hier met de pendelbus naar het beruchte Nightpark. Op deze locatie zijn industriële loodsen en hallen getransformeerd tot elektronisch walhalla, waar voornamelijk de hardere stijlen als dubstep, drum and bass en trap aan bod komen. Door de afwisseling aan locaties kunnen de echte die-hards bijna 24 uur per dag door te feesten.

FM4 Frequency Festival Nieuws

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik FM4 Frequency Festival?
De leukste en gemakkelijkste manier om bij Colours of Ostrava te komen, is met de Frequency Festivalbus Bus. De bus rijdt jaarlijks vanuit Nederland en België naar Sankt Pölten, en zet je nabij de festivalingang af. Alle info hierover vind je bij Festival.Travel.

Je kan ook naar Sankt Pölten reizen met het vliegtuig. Een vlucht van Amsterdam Schiphol Airport (AMS) naar Wenen (VIE) duurt zo'n 2 uur. Vanaf het vliegveld is het mogelijk door middel van het openbaar vervoer of een pendelbus je reis te vervolgen.

Is er een camping?

Ja, op FM4 Frequency Festival is het mogelijk te kamperen. En hoe. De camping is omgeven door beekjes, kleine meertjes en een langgerekt groenland. Wanneer je op de festivalcamping verblijft ben je vrij te zwemmen of gewoon te chillen in een van de riviertjes. Toegang tot de camping zit bij een weekendticket inbegrepen. De vroege vogels hebben de mogelijkheid om voor €20,- een dag eerder op de camping aan te sluiten.

Waar kan ik terecht met overige vragen over FM4 Frequency Festival?

Als je nog andere vragen hebt over FM4 Frequency Festival, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over FM4 Frequency Festival vind je ook in ons Festivalrapport van FM4 Frequency Festival 2017.

FM4 Frequency Festival Aftermovie

FM4 Frequency Festival Locatie

FM4 Frequency Festival Adres

Kelsengasse 9, 3100
St. Pölten
Oostenrijk

Vergelijkbare festivals