Graspop Nieuws

Geef nu jouw rating voor Graspop 2019

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”graspop”]

Graspop 2019 Line-up

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Graspop?

Festivalterrein de Stenehei is makkelijk te bereiken. Bij voorkeur bezoek je het festival per fiets of openbaar vervoer. De organisatie zet gratis pendelbussen in die naar, van en rondom het festivalterrein rijden. Daarnaast regelt ze lokaal extra treinrijtuigen en -personeel en een heuse Party Train. Treinreizigers kunnen het best uitstappen op het station in Mol. Er zijn diverse georganiseerde trein- en busreizen beschikbaar. Graspop is omringt door talloze gratis parkeervelden, waardoor een bezoek met de auto of (motorische) tweewieler uiteraard ook mogelijk is. Houd bij deze laatste optie in het achterhoofd dat aankomst en vertrek mogelijk gepaard gaan met drukte op de weg. Alle info vind je hier.

Is er een camping?

Camping Boneyard is direct gelegen aan het festivalterrein. Hier kun je als bezitter van een Graspopticket gratis je eigen tent opzetten, of een opgestelde tent huren. Houd je van meer comfort? Op een kleine kilometer van het festival ligt Metal Town waar je onder meer festihuts en staanplaatsen voor caravans kunt huren. Liefhebbers van luxe boeken een bungalow in Metal Park, dat zich op ongeveer vijftien kilometer afstand bevindt. Deze overnachtinglocaties zijn uiteraard bereikbaar met de gratis pendelbussen. Alle info vind je hier.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Graspop?

Als je nog andere vragen hebt over Graspop, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Graspop vind je ook in onze Festivalrapporten van Graspop 2018, Graspop 2017, Graspop 2016 en Graspop 2015.

Graspop Aftermovie

Graspop Locatie

Graspop Adres

De Stenehei
Kastelsedijk
2480
Dessel
België

Vergelijkbare festivals