Lowlands 2020

Datum: 21 – 23 augustus 2020
Locatie: Biddinghuizen, Nederland
Line-up: The Chemical Brothers, Liam Gallagher, Foals, Stormzy en meer

Festileaks doet verslag van Lowlands 2020

Lowlands, zin in. Treffender dan The Opposites zullen we het nooit kunnen formuleren. Ieder jaar wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen getransformeerd tot een feestelijk paradijs. Naast de hoogwaardige muzikale line-up, staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma: workshops, comedy, film of wetenschap, niets is te dol. Lowlands is een allemansvriend en daarom een onbetwist hoogtepunt van de festivalzomer. Zin in, Lowlands.

Lowlands 2020 Live Updates

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Lowlands?

Met de trein reis je naar station Lelystad. Vervolgens rijden er gratis pendelbussen van en naar het festivalterrein. Via de officiële verkoopkanalen worden goedkope(re) treinretourtjes aangeboden. Je kunt ook gebruikmaken van een van de georganiseerde busreizen van Event Travel. Er zijn meer dan 570 verschillende opstaplocaties verspreid over het hele land. De prijzen zijn afhankelijk van je opstaplocatie.

Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats nabij de Bijsselseweg. Je kan van tevoren een parkeerticket kopen à €15 via Ticketmaster. Je kan ook ter plekke een kaartje kopen, maar dan wordt er €25 gerekend.

Is er een camping?

Lowlands heeft maar liefst zeven campings waar je gratis je tentje op mag zetten. Daarnaast kun je nog kiezen voor Gllamcamp als je van wat meer luxe houdt, of voor de Campercamping als je met de sleurhut komt. Voor deze twee campings heb je een extra ticket nodig. Vrijwel alle campings liggen op minder dan 5 minuten lopen van het festivalterrein. Hierdoor voelt Lowlands eigenlijk meer als een dorp: je hoeft immers ook maar één keer door de ticketcontrole.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Lowlands?

Als je nog andere vragen hebt over Lowlands, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Lowlands vind je ook in onze Festivalrapporten van Lowlands 2018Lowlands 2017, Lowlands 2016 en Lowlands 2015.

Lowlands Aftermovie

Lowlands Locatie

Lowlands Adres

Evenemententerrein Walibi Holland
Spijkweg
8256 RJ
Biddinghuizen
Flevoland
Nederland

Vergelijkbare festivals