Mañana Mañana 2019

13 – 16 juni 2019
Vorden, Nederland

Mañana Mañana Tickets

Mañana Mañana is festivallen zoals het oorspronkelijk was bedoeld. Dat betekent muziek, kunst en vrijheid, maar dan zonder de onnodige regeldrang. Voor cultuurliefhebbers die graag hun eigen gitaar meenemen, een visje uit de vijver halen om deze vervolgens te grillen, of zelf hun biertje willen tappen. Mag allemaal! Vrijheid is het devies en het denken in hokjes is de grote vijand van ‘Het meest relaxte festival van Nederland’. Sinds 2017 wordt Mañana Mañana georganiseerd op en om het wonderschone Kasteel Vorden (Gelderland). Hier geniet je van muziek en theater uit verschillende genres, geprogrammeerd op één van de acht podia die het festival rijk is. Ook zijn er verschillende workshops en andere culturele activiteiten. 

Mañana Mañana Nieuws

Mañana Mañana 2019 Line-up

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Mañana Mañana?

Automobilisten navigeren naar: de Horsterkamp 8 te Vorden, maar volg de festivalbebording zodra je die ziet. 

Station Vorden ligt op loopafstand van het toekomstige MM-festivalterrein. In slechts 10 minuten loop je vanaf dit treinstation naar de poorten van het festival. Station Vorden is goed bereikbaar vanaf vele locaties:
– Vanaf Winterswijk/Lichtenvoorde/Groenlo is er een directe lijn naar Vorden.
– Vanaf o.a. Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Hengelo (O), Zwolle als Deventer is Vorden bereikbaar met slechts 1 overstap in Zutphen.

Is er een camping?

Jazeker! Voor €25 zet jij je eigen tentje neer op de Mañana-camping. Dan krijg je bovendien toegang tot een afterparty, exclusief voor campinggasten. Liever lui dan moe? Boek dan de Fata Mañana- combinatie en neem je intrek in een vooraf opgezette tent (inclusief slaapgerei en olielampje!). Je festivalticket krijg je er dan meteen bij. Kinderen tot en met 15 jaar betalen een gereduceerd tarief. Tickets zijn verkrijgbaar via de site.

Waar kan ik terecht met overige vragen overMañana Mañana?

Als je nog andere vragen hebt over Mañana Mañana, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Mañana Mañana Aftermovie

Mañana Mañana Locatie

Mañana Mañana Adres

Kasteel Vorden
De Horsterkamp 8
7251 AZ
Vorden
Nederland