Ben

Pohoda 2019

11 – 13 juli 2019
Trencín, Slowakije

POHODA TICKETS

In 2019 is Pohoda alweer toe aan de 23ste editie. Het Slowaakse festival heeft al die tijd redelijk onder de radar plaatsgevonden. Best vreemd als je bedenkt dat o.a. The Chemical Brothers, Björk, Sigur Rós, Nick Cave en Kraftwerk eerdere edities kleur gaven. Ook de locatie mag er zijn. Het Pohoda festival vindt plaats nabij de Tsjechische grens op het vliegveld van Trencín. In het zonnetje geniet je hier van dans, theater, kunst, en vooral heel veel goede muziek!

Pohoda Nieuws

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Pohoda?

De dichtstbijzijnde vliegvelden bij Pohoda zijn de vliegvelden van Brno (Tsjechië), Bratislava en Boedapest (Hongarije). Vanaf daar kun je Trencín bereiken met treinen en bussen. Eenmaal aangekomen in Trencín brengen pendelbussen je rechtstreeks naar het festivalterrein.

Als je niet wilt vliegen kun je er ook voor kiezen om met een georganiseerde busreis te gaan, die Festival.Travel organiseert.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om van je reis naar Pohoda een gave roadtrip te maken! Pohoda is zelfs zo lief geweest om je te helpen met het plannen van je reis.

Is er een camping?

Op het festivalterrein vind je twee campings. Hier kun je gratis je eigen tentje opzetten. Je kunt  kunt er ook voor kiezen om te overnachten in een blokhut of een van tevoren opgezette tent. Ten slotte kun je nog je keuze maken uit een van de hotels in Trencín. Alle informatie vind je op de site van Pohoda.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Pohoda?

Als je nog andere vragen hebt over Pohoda, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Pohoda Aftermovie

Pohoda Locatie

Pohoda Adres

Trencín vliegveld
911 01
Trencín
Slowakije

Vergelijkbare festivals