Rock Am Ring 2019

7 – 9 juni 2019
Nürburg, Duitsland

ROCK AM RING TICKETS

In 2019 is het tijd voor de 34e editie van Rock Am Ring. Het rockfestival is een van de populairste festivals van Duitsland. Het blijft niet bij Duitse bezoekers. Met grote namen uit alle soorten rock trekt het festival bezoekers vanuit heel de wereld. Naast rockmuziek tapt de organisatie ook uit andere genres. Rock am Ring krijgt nog al eens te maken met tegenslagen. Is het geen terreurdreiging, dan gooit het weer wel roet in het eten. Gelukkig laten de bezoekers van Rock Am Ring zich nooit uit het veld slaan. Zoals je in ons festivalrapport kan lezen: de sfeer is fantastisch!

Rock Am Ring 2019 Line-up

Geef nu jouw rating voor Rock Am Ring 2019

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”rock-am-ring”]

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Rock Am Ring?

Rock Am Ring vindt plaats op de Nürburgring. Het racecircuit ligt vlak bij Koblenz. Reis je vanuit Nederland naar het festival dan rijd je via Düsseldorf, Keulen en Bonn naar het zuiden van Duitsland. Kom je vanuit België, dan rijd je richting Koblenz.

Is er een camping?

Rock am Ring kent verschillende campings. Van de Rock ‘N’ Roll camping tot een camping waar je met caravan en al kan staan. De Rock ‘N’ Roll camping ligt tegen het festivalterrein aan en is voor de echte die-hards.

Naast de bovenstaande campings is er ook een Green camping op Rock Am Ring. De Green camping ligt wat verder weg van het festivalterrein, maar gelukkig rijden er pendelbussen van en naar het festivalterrein. Voor deze camping moet je jezelf wel vooraf registreren, want de plekken zijn beperkt.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Rock Am Ring?

Als je nog andere vragen hebt over Rock Am Ring, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Rock Am Ring vind je ook in onze Festivalrapporten van Rock Am Ring 2018, Rock Am Ring 2017 en Rock Am Ring 2016.

Rock Am Ring Aftermovie

Rock Am Ring Locatie

Rock Am Ring Adres

Nürburgring
Nürburgring Grand-Prix Strecke 2
53520
Nürburg
Duitsland

Vergelijkbare festivals