Team

Festileaks is van festivalgangers, voor festivalgangers. Ons festivalplatform wordt gedreven door de community, zowel voor als achter de schermen. Een diverse club mensen, van jong tot oud, verspreid niet alleen door het hele land, maar over de hele wereld. Wat ze bindt, is de overtuiging dat festivals een ideale wereld vormen. De waarden die er gelden, het enthousiasme dat er heerst en de vrijheid die er wordt gevoeld, gelden wat hen betreft als het mooiste dat de wereld te bieden heeft. Festileaks doet zijn best om precies dát gevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn. Om dat te bereiken steken tientallen enthousiastelingen dagelijks veel tijd in het runnen van deze site. Het zijn ultieme festivaltijgers die op vrijwillige basis hun steentje bijdragen. Op deze pagina stellen zij zich aan je voor.

In contact komen of wil je ons team joinen? Stuur dan zeker een bericht. We maken graag ruimte voor getalenteerde enthousiastelingen.

Coaches

Festileaks is een kweekvijver voor talent. Of je nou net aan je studie bent begonnen en praktijkervaring op wilt doen, of naast je werk bij wilt leren. Bij Festileaks is veel zorg voor je persoonlijke ontwikkeling, onder andere aan de hand van een persoonlijk groeiplan. Onze coaches helpen om het beste in onze mensen naar boven te halen. Zodat iederen aan het eind van de dag trots op zichzelf mag zijn.

Coach
     
Coach
     
Coach
           
Coach