Voorstellen: dit is het team achter Festileaks

Festileaks is van festivalgangers, voor festivalgangers. Ons festivalplatform wordt gedreven door de community, zowel voor als achter de schermen. Een diverse club mensen, van jong tot oud, verspreid niet alleen door het hele land, maar over de hele wereld. Wat ze bindt, is de overtuiging dat festivals een ideale wereld vormen. De waarden die er gelden, het enthousiasme dat er heerst en de vrijheid die er wordt gevoeld, gelden wat hen betreft als het mooiste dat de wereld te bieden heeft. Festileaks doet zijn best om precies dát gevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn. Om dat te bereiken steken tientallen enthousiastelingen dagelijks veel tijd in het runnen van deze site. Het zijn ultieme festivaltijgers die op vrijwillige basis hun steentje bijdragen. Op deze pagina stellen zij zich aan je voor.

In contact komen of wil je ons team joinen? Stuur dan zeker een bericht. We maken graag ruimte voor getalenteerde enthousiastelingen.

Visual & Design

Dat met die foto en die 1000 woorden, dat ken je nou wel. Maar waar is het ook. Hoe mooi de woorden die we schrijven ook zijn, een treffend beeld erbij zet je gevoelsmatig direct op het terrein. Ons team met Visual & Design houdt zich bezig met de aankleding. Ze beheren de foto's in ons beeldarchief en sturen fotografen naar de festivals. Zodat alles er lekker Festileaks uit ziet. Daar worden wij blij van. Jij ongetwijfeld ook.

Samuel Van Der Lee
Head of Visual & Design
              
Dorean Veenstra
Visual Designer
Lotte Spek
Fotograaf
Noël Schuurman
Visual Designer