Team

Festileaks is van festivalgangers, voor festivalgangers. Ons festivalplatform wordt gedreven door de community, zowel voor als achter de schermen. Een diverse club mensen, van jong tot oud, verspreid niet alleen door het hele land, maar over de hele wereld. Wat ze bindt, is de overtuiging dat festivals een ideale wereld vormen. De waarden die er gelden, het enthousiasme dat er heerst en de vrijheid die er wordt gevoeld, gelden wat hen betreft als het mooiste dat de wereld te bieden heeft. Festileaks doet zijn best om precies dát gevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn. Om dat te bereiken steken tientallen enthousiastelingen dagelijks veel tijd in het runnen van deze site. Het zijn ultieme festivaltijgers die op vrijwillige basis hun steentje bijdragen. Op deze pagina stellen zij zich aan je voor.

In contact komen of wil je ons team joinen? Stuur dan zeker een bericht. We maken graag ruimte voor getalenteerde enthousiastelingen.

Ambassadeurs

Ambassadeurs representeren een specifiek stukje festivalmarkt bij Festileaks, en representeren Festileaks binnen een diezelfde markt. Soms gaat het hier om experts binnen een bepaald genre, in andere gevallen om een bepaald geografisch gebied. Festileaks heeft reporters overal door Europa en de wereld: waar festivals zijn, is Festileaks. Deze 'ambassadeurs' doen verslag van wat er in hun markten speelt, op een manier zoals je alleen kunt als je er middenin zit.

Ambassador for Canada
  
Ambassadeur Hiphop
  
Ambassador for European Metal Festivals
  
Ambassador for Italy and Slovenia
Ambassador for Germany, Austria and Switzerland
  
Ambassadeur Indie
Ambassadeur Nederpop
        
Ambassadeur Hard Rock & Metal
        
Ambassadeur Techno & House
Ambassadeur Festivaltrends en Ontwikkelingen
           
Ambassadeur Electronic
Ambassador for Poland, the Czech Republic and Slovakia
  
Ambassadeur België
Ambassador for the Balkans
Ambassadeur Indie
Ambassadeur Hiphop & Techno
Ambassador for France
        
Ambassador for Greece
Ambassador for the United Kingdom
Ambassadeur België en andere Grensgevallen
Ambassadeur Indie
Ambassador for Romania