Voor organisatoren van festivals

Organiseer je zelf een festival? Dan gaan we bij Festileaks graag met je om tafel. We werken volop samen met organisatoren om samen te zorgen dat festivalbezoekers zo goed mogelijk op de hoogte zijn. Dat doen we via nieuwsberichten en festivalverslagen, via verschillende advertentie spots en natuurlijk door het faciliteren van het populaire Festival Forum.

Festileaks richt zich op festivals met een minimale dagelijkse capaciteit van 5,000 bezoekers. Over genres en doelgroepen doen we niet al te moeilijk, als er maar muziek te horen is. Van bands tot beats, van het platteland tot de binnenstad en van advocaat tot student. We zijn er voor alle Nederlandstaligen die festivals een warm hart toedragen, in de praktijk vooral in de leeftijd tussen 18 en 36. Lees meer over Festileaks.

Persberichten

Onze nieuwsredactie maakt dagelijks een selectie van al het festivalnieuws. Je kunt persberichten naar hen doorsturen op [email protected].

Adverteren

Festileaks vormt de schil rondom jouw evenement. Festivalgangers bezoeken onze site vooraf en achteraf om informatie te zoeken, in contact te gaan met medebezoekers of de reviews te checken. We bieden tal van mogelijkheden om jouw festival daarbij meer in de kijker te spelen.

Meer informatie? Check onze pagina Adverteren op Festileaks.

Festivalagenda

Festileaks bevat een uitgebreide Festivalagenda met daarin een overzicht van festivals in de toekomst en in het verleden. Wil je jouw festival op deze agenda? Goed nieuws: die kun je helemaal zelf toevoegen. Onze Festivalagenda wordt namelijk bijgehouden door de community.

Lees meer over onze FestiDB.

Contact

We leren je graag kennen! Stuur gerust een mailtje via het contactformulier of direct naar [email protected]. Tot snel!