Ben

Woo Hah 2018

13-15 juli 2018
Hilvarenbeek, Nederland

WOO HAH TICKETS

Woo Hah! viert haar lustrum van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli 2018 op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar steevast ook Best Kept Secret wordt gehouden. Het festival duurt dit jaar voor het eerst maar liefst drie hele dagen. De vorige edities waren allemaal stijf uitverkocht, in 2018 vindt het festival voor het eerst op een grote terrein plaats. Het festival draait voornamelijk om hiphop acts.

Woo Hah! Nieuws

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Woo Hah!?

Met de trein reis je naar station Tilburg. Vanaf daar brengen pendelbussen je van en naar het festivalterrein. Een retourticket kost je 5 euro. Naast de pendelbussen biedt Woo Hah! ook georganiseerde busreizen aan, daarnaast zijn er ook nog parkeermogelijkheden. Parkeerkaarten kosten 25 euro in de voorverkoop.

Is er een camping?

Op Woo Hah! zijn er overnachtingsmogelijkheden in overvloed. Natuurlijk kan je met je eigen tentje of camper komen, maar je kan ook overnachten in een van de luxe bungalows, chalets en blokhutten. Ten slotte kan je ook van tevoren een groepstent, tipi of tentje reserveren.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Woo Hah!?

Als je nog andere vragen hebt over Woo Hah!, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Woo Hah! vind je ook in onze Festivalrapporten van Woo Hah! 2016 en Woo Hah! 2015.

Woo Hah! Aftermovie

Woo Hah! Locatie

Woo Hah! Adres

Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ
Hilvarenbeek
Noord-Brabant
Nederland