FM4 Frequency boekt o.a. Franz Ferdinand rond Lowlands en Pukkelpop

Franz Ferdinand Band

Het Oostenrijkse FM4 Frequency Festival heeft vanmiddag elf nieuwe artiesten toegevoegd aan het programma. Interessante namen, aangezien deze tijdens Lowlands en Pukkelpop in de buurt zijn.

Het affiche van het FM4 Frequency Festival wordt opgesplitst in een dag- en een nachtprogramma. Franz Ferdinand, Billy Talent, Skunk Anansie, Pennywise, OK Kid en Laura Mvula zijn toegevoegd aan het ‘Daypark’ affiche. Daarnaast verwelkomt ‘Nightpark’ Flosstradamus, Lexy & K-Paul, Steve Hope, Fourward en Naked Fish.

Eerder maakte de organisatie de komst van onder meer System of a Down, Tenacious D, Nick Cave and the Bad Seeds, Flogging Molly, James Blake en Jake Bugg wereldkundig. Check hier de volledige line-up.

Het festival in Oostenrijk wordt – tegelijkertijd met Pukkelpop – gehouden van 15 tot en met 17 augustus. Lowlands trapt een dag later af en duurt tot en met de 18de. De organisatie van Lowlands kondigde deze week aan deze maand met nieuwe namen te strooien. De maand duurt echter nog lang, aldus Lowlands.

Tickets voor FM4 Frequency zijn verkrijgbaar via deze link voor ongeveer 140 euro.

Lowlands Logo

Lowlands 2025

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 15-17 augustus 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen