Festileaks is de festivalcommunity van Nederland

Festileaks is sinds 2011 de ambassadeur van het festivalgevoel. We zijn er van overtuigd dat festivals een ideale wereld vormen. De waarden die er gelden, het enthousiasme dat er heerst en de vrijheid die er wordt gevoeld, geldt wat ons betreft als het mooiste dat de wereld te bieden heeft. Festileaks doet zijn best om precies dát gevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn.

Festileaks is gestoeld op 3 pilaren: Nieuws, Agenda en Community. Op Festileaks vind je altijd het laatste festivalnieuws en de meest verse geruchten, aangevuld met de lekkerste playlists, interviews, voorbeschouwingen, achtergronden en De Festivalpodcast.

Daarnaast bevat onze site een uitgebreid overzicht van festivals, zowel in de toekomst als in het verleden. Op Festileaks kom je om te ontdekken naar welk festivals je komend weekend of volgende zomer gaat. Dankzij uitgebreide personalisatiemogelijkheden helpen we je te vinden wat het beste bij je past.

Maar uiteindelijk zijn we niets zonder onze sterke community: Festileaks wordt niet alleen bezocht, maar ook actief bijgehouden door festivalfans. Ze reageren op onze populaire social media kanalen, kunnen zelfstandig de data op de website aanpassen en gaan graag actief met elkaar het gesprek aan via het Festileaks Festival Forum.

Los van onze digitale aanwezigheid, geven we ook De Festivalkrant uit: een fysieke hardcopy krant die gratis wordt verspreid onder festivalgangers. Bovendien organiseren we clubavonden in poppodia onder de noemer ‘FESTEN’.

De doelgroep van Festileaks is iedereen die festivals een warm hart toedraagt. Van bands tot beats, van het platteland tot de binnenstad en van advocaat tot student. We richten ons op Nederlandstalige festivalgangers, in de praktijk vooral in de leeftijd tussen 16 en 36.

Meer weten? Lees meer over Ons Team, over Adverteren of neem Contact op.

Photo: Kamiel Scholten