FestiDB: De open Festivalagenda van Festileaks

Samen met onze Nieuws-sectie en de populaire Community is de Festivalagenda het populairste onderdeel van Festileaks. In de Festivalagenda vind je een actueel en compleet overzicht van festivals in de toekomst en uit het verleden. De Festivalagenda wordt bijgehouden door onze actieve community.

Festileaks is van festivalgangers, voor festivalgangers. Samen met jou werken we graag aan ons ideaal: het festivalgevoel niet alleen in dat ene weekend, maar het hele jaar door aanwezig laten zijn. We vullen onze site dan ook graag samen met jou. Dat kan door bij te dragen op ons Forum, maar dus ook door het vullen van onze Festivalagenda. Samen werken we aan een zo compleet mogelijke site waar iedere festivalganger blij van wordt!

FestiDB

Het systeem voor het bijhouden van de Festivalagenda noemen we de FestiDB. In FestiDB staan alle festivals, artiesten, landen, steden, organisatoren, venues, genres en nog veel meer. De FestiDB is open voor iedereen in onze community om aan samen te werken. Zodra je een account maakt kun je onbeperkt wijzigingen maken.

Let wel op: deze wijzigingen zijn weliswaar direct zichtbaar, maar moeten worden goedgekeurd door een moderator om ze permanent te laten staan. Dat is vergelijkbaar met het systeem van bijvoorbeeld Wikipedia.

Een ander goed punt om op te letten is dat het account voor FestiDB niet hetzelfde account is dat je gebruikt voor ons Festival Forum. Het zijn losse systemen, waar je voor beide een apart account nodig hebt.

Registreren en inloggen

Een account maken is supersimpel. Daarvoor ga je naar festileaks.com/backstage of druk je op de grote ‘Login’ button in het menu. Inloggen gaat via dezelfde weg.

Eenmaal ingelogd spreekt het systeem voor zich. In het menu vind je actuele festivals en kun je deze aanpassen of nieuwe toevoegen.

Hulp

Heb je hulp nodig bij het gebruik van FestiDB of heb je een tip hoe we het systeem kunnen verbeteren? We horen graag van je!

Mail naar [email protected] of gebruik het contactformulier.