Roskilde maakt eerste namen bekend via Snapchat

Roskilde Festival Mainstage

Het Deense Roskilde Festival gaat zijn eerste namen voor 2015 bekend maken via Snapchat. Geïnteresseerden kunnen ‘Roskildefest’ toevoegen aan hun Snapchat-contacten om op de hoogte te blijven.

Dat laat de organisatie weten via hun Facebook-account. Daar geeft het festival bovendien cryptische hints weg over de eerste aankondigingen. Op de vraag of de eerste artiesten snel zullen worden onthuld, wordt geantwoord: ‘Let’s see what happens…’. Met zoveel puntjes lijken de eerste Europese namen voor 2015 niet lang meer op zich te laten wachten.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Roskilde start dinsdag 30 september. Interessant is dat wanneer je 10 tickets koopt, er een speciaal gebied van 10 bij 10 meter wordt gereserveerd op de camping. Alle ruimte voor jou en je vrienden! Het festival geeft bovendien de mogelijkheid om je ticket in termijnen te betalen. Voor meer meer informatie over de kaartverkoop kun je terecht op de website van Roskilde.

Roskilde 2015

Roskilde 2015 vindt plaats van 27 juni tot en met 4 juli. Het festival wordt ieder jaar weer gehouden in het gelijknamige Deense plaatsje Roskilde. De organisatie is nog op zoek naar jouw wensen wat betreft de line-up. Je dingt dan automatisch mee naar het winnen van één van de drie duotickets. Wij houden je op de hoogte van verdere verwikkelingen en eventuele bekendmakingen van de eerste headliners.

Roskilde Festival Logo

Roskilde Festival 2025

Locatie
Denemarken
Roskilde, Denemarken
Datum 28 juni - 5 juli 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen