De Festivalpodcast over dé must-sees van 2024 en de BKS Snob Test

Photo credit: Lotte Spek / Festileaks

Een gloednieuwe aflevering van de Festivalpodcast staat voor je klaar. Julia, Judith en Jos bespreken het laatste festivalnieuws, de ultieme must-sees voor komende zomer en de Best Kept Secret timetable.

Met in deze aflevering onder meer:

  • Koningsdag nabesproken
  • De Sziget line-up is compleet
  • Billie Eilish komt naar de Ziggo Dome – maar misschien ook wel naar Werchter?
  • De BKS Timetable is de perfecte snobtest; doe ‘m gerust mee.
  • 5 acts die je zeker moet proberen te zien deze zomer.
  • En weer 3 tips van de om de week.

De beste manier om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen, is door je te abonneren. Dat kan via Spotify of Apple Podcasts.

Luister via Spotify

Doet de episode het niet? Probeer het door hier te klikken of zoek handmatig ‘Festivalpodcast’ in je podcastapp.

In België is de show niet beschikbaar via Spotify: je checkt ‘m bijvoorbeeld op de site van KINK of in een andere podcast-app.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!