Advertisement

Enorme wateroverlast op Intents 2024: festival vraagt bezoekers kaarten te annuleren

Intents Festival moet een kwart van de camping sluiten in verband met wateroverlast. Het festival is hard op zoek naar mensen die hun ticket willen annuleren in ruil voor compensatie.

Het is de natste mei ooit en dat merken ze ook bij hardstyle-festival Intents. Voor het evenement zijn 20.000 campingkaarten verkocht, maar nu blijkt dat er voor zeker een kwart van hen geen ruimte is. Door de vele regenval van afgelopen weken is een deel van het terrein namelijk onbegaanbaar geworden.

De organisatie hoopt nu dat er bezoekers zijn die hun weekender ticket incl camping willen annuleren. Dan krijgen zij hun geld terug, plus gratis toegang tot de Vrijdag+Zondag van het festival, of tot de Zaterdag. Ook mogen zij in 2025 als eerste tickets kopen.

“Nu hebben wij jullie, de hardstyle community, harder nodig dan ooit. Samen beleven we al jaren de mooiste momenten, en ook nu vertrouwen we op jullie hulp in deze situatie,” schrijft de organisatie. Wat er gebeurt als niet genoeg mensen zich vrijwillig aanmelden, is niet bekend. Het festival begint morgen, vrijdag 31 mei.