Advertisement

Festivalletje aan de andere kant van het land? Deze mode-items en accessoires moet je niet vergeten!        

Ben je van plan om een festival te bezoeken dat niet bepaald om de hoek is? Geweldig! Het plannen van een trip naar een festival aan de andere kant van het land brengt een avontuurlijke vibe met zich mee. Naast het vooruitzicht op onvergetelijke optredens en het samenzijn met vrienden, vraagt het om een goede voorbereiding, zeker als het om je outfit en accessoires gaat. Hier volgt een overzicht van must-have items die je zeker moet inpakken.

De basics – Wat gaat er in de koffer?

Begin met de basis: comfortabele kleding die je gemakkelijk kunt layeren. Denk aan een mix van shorts, T-shirts, en een lichte jas voor als het ’s avonds afkoelt. Deze items zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en vormen de basis van je festivalgarderobe. Zorg ervoor dat je kleding in je koffer stopt die past bij het klimaat en de sfeer van het festival. Ook al ben je niet van plan te kamperen, een extra set comfortabele kleding voor de nacht kan een redder in nood zijn. Denk aan een joggingbroek en een warme trui voor de kille nachten.

Schoenen?!

Een van de belangrijkste dingen aan festivalmode is comfortabel schoeisel. Cowboy enkellaarsjes uit een nieuwe collectie van je lievelingsmerk zijn hier perfect voor. Ze lopen vaak lekker, en bieden comfort, bescherming tegen modder of stof. Daarbij voegen ze een trendy twist toe aan elke outfit. Kies voor enkellaarsjes dames nieuwe collectie met een stevige zool en waterafstotend materiaal, zodat je zonder zorgen door het festivalterrein kunt banjeren.

Bescherm jezelf

Een goed georganiseerde tas is van onschatbare waarde op een festival. Gebruik inpakblokjes of -zakken om je kleding en accessoires netjes en overzichtelijk te houden. Dit maakt het makkelijker om alles wat je nodig hebt snel te vinden, zonder dat je je koffer helemaal moet omwoelen.

Festivals betekenen vaak ook lange dagen in de buitenlucht. Vergeet daarom geen hoed, zonnebril, en een goede zonnebrandcrème mee te nemen. Zo kun je zorgeloos genieten van de muziek en de zon.

Niet vergeten!

Vergeet niet om een draagbare oplader, je smartphone en eventueel een camera mee te nemen. Zo kun je de hoogtepunten vastleggen en delen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je halverwege de dag zonder batterij zit.

Pak ook enkele kleine, maar essentiële items in, zoals een waterfles, een compacte regenjas en basis EHBO-benodigdheden. Deze items nemen niet veel ruimte in beslag, maar kunnen wel een groot verschil maken voor je comfort en plezier tijdens het festival.

Met deze items ben je goed voorbereid op je festivalavontuur. Vergeet ook niet dat drinkflesjes en parfum niet mee het festivalterrein op mogen. Zorg er dus voor dat je deze items in je hotelkamer laat. Doe je dit niet, dan riskeer je dat je spullen in de container eindigen.

Tickets

Dit klinkt misschien voor de hand liggend, maar in de stress van het inpakken worden tickets wel eens vergeten. Controleer dubbel of je tickets, identiteitsbewijs en belangrijke reisdocumenten bovenop liggen voordat je je koffer sluit.