néomí en Parker Fans vervangen Julie Byrne op Best Kept Secret 2024

Julie Byrne cancelt helaas haar geplande show op Best Kept Secret 2024 wegens persoonlijke omstandigheden. néomí en Parker Fans geven vervangende optredens. De eerste acts die een Muziekgieterij session verzorgen, zijn nu ook bekend.

Eerder zegde Julie Byrne al meerdere optredens af. Zo lieten Tolhuistuin en het Belgische Botanique al weten dat de shows van de Amerikaanse zangeres niet doorgaan.

Gelukkig zitten bezoekers van Best Kept Secret 2024 niet met lege handen. néomí vult de lege plek op het blokkenschema in, op zondagmiddag van 13:15 tot 14:00 uur in The Secret. De Nederlandse singer-songwriter zou in eerste instantie op zondagavond van 21:15 tot 22:00 uur bij de Muziekgieterij te zien zijn. Dit slot wordt nu opgevuld door Parker Fans. Deze Amsterdamse band is een nieuwe toevoeging aan het affiche.

Muziekgieterij sessions

Verder maakt het festival de eerste drie acts bekend die met een zogenaamde session bij de Muziekgieterij op het programma staan:

Tijdens deze sessieoptredens worden muziek en interviews gecombineerd. De gehele timetable is te zien op de site van Best Kept Secret. Met nog een week te gaan lijkt het programma van BKS nu echt bijna helemaal compleet. Houd voor de allerlaatste nieuwtjes Festileaks in de gaten, praat mee op het Festileaks Forum en hype jezelf alvast op met de Best Kept Secret playlist.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Niet meer beschikbaar.