Advertisement

Dit is de plattegrond van Pinkpop 2024

Het terrein van Pinkpop 2024 is gelukkig vrij overzichtelijk. Ben je benieuwd waar je welke stage vindt, de WC of je favoriete eetkraampje? Check dan hier de plattegrond van het festival op het Megaland-terrein in Landgraaf.

Sinds de pandemie heeft Pinkpop het terrein op de schop gegooid. Het tweede podium van het festival (North Stage) is toen omgedraaid, waardoor het aan hetzelfde veld grenst als het hoofdpodium. Op die manier kun je dus de hele dag grotendeels op dezelfde plek blijven staan, en hoef je je alleen om te draaien voor het volgende optreden. De shows op beide podia zijn precies geschakeld.

Natuurlijk zijn er meer podia op Pinkpop 2024. Als je om het noordpodium heenloopt, kom je bij de Tent Stage. Ook is er richting de ingang nog een vierde podium, toepasselijk genaamd Stage 4.

Over de hele renbaan zijn eettentjes geplaatst. Als je precies wilt weten welk tentje waar staat, kijk je het best in de interactieve plattegrond in de Pinkpop-app. De infobalie is bij de entree, muntjes en wc’s zijn verspreid over het terrein.

Pinkpop 2024 plattegrond

Benieuwd wanneer welke act speelt op de podia? Bekijk dan het Pinkpop 2024 blokkenschema.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Jos Willemsen

Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Festileaks. Woont linksvoor. Co-host van de Festivalpodcast. Liefhebber van alles dat uit de foodtruck van de Bourgondiër komt. Altijd wachtend op lasers. Zijn er ook kluisjes?

Meer van Jos