Advertisement

⁠Dit is de volledige line-up van Draaimolen 2024

Foto: Thomas Heijligers / Festileaks

De line-up van Draaimolen 2024 is bekend. Onder andere KI/KI (live), Benny Rodrigues en Blawan (live) zijn op de elfde editie te zien.

Op 6 en 7 september kunnen we op het MOB Complex in Tilburg twee dagen lang dansen op een mix van bekende en nieuwe, onbekendere namen. Zo staan Octa Octa en Eris Drew, die vorig jaar nog samen een stage bouwden, opnieuw op de line-up. Echter, dit keer helaas niet samen, want Octa Octa draait een b2b set met Tim Reaper en Eris Drew staat dit keer solo op het podium.

Daarnaast zijn er ook veel opkomende artiesten, zoals Anushka Chkheidze (live), die vorig jaar nog op ESNS stond. De Georgische producer maakt muziek die sterk beïnvloed is door de folksongs die ze in haar kinderjaren zong. Verder maakt ze naast dansplaten ook muziek voor film en theater, en dat allemaal op een leeftijd van 24 jaar.

Nieuwe curator mainstage

Job Jobse is uiteraard weer aanwezig, dit keer met een b2b set samen met DJ GIGOLA . KI/KI neemt dit jaar het stokje over van Job en is curator van de mainstage van Draaimolen 2024. Naast haar eigen live-set heeft zij ook bijgedragen aan de samenstelling van dit indrukwekkende rijtje artiesten. Als laatste staan er nog drie namen open die nog aangekondigd moeten worden én kunnen we een secret b3b verwachten.