Advertisement

Miss Montreal, Davina Michelle en meer op Boerenrock Festival 2024

Foto: Nikki Born (Paaspop 2023)

Het programma voor Boerenrock Festival 2024 is bekend. Het vierdaagse evenement verwelkomt 15 tot en met 18 augustus onder meer Miss Montreal, Davina Michelle, Bökkers en Frans Bauer.

Boerenrock Festival is één van de snelst groeiende festivals in Nederland: vorig jaar verwelkomde het maar liefst 50.000 bezoekers in Drenthe. De muzikale basis ligt in het boerenrockgenre, maar inmiddels breidt het festival ook steeds meer uit daarbuiten.

Zo verwelkomt het festival dit jaar ook veel grote popnamen, zoals Miss Montreal en Davina Michelle op de ‘familiedag’ zondag. Daarnaast is er veel Nederlandstalige inbreng op het festival, met bijvoorbeeld Frans Bauer, Jannes en Marco Schuitmaker. Verdere grote namen op de affiche zijn onder meer The Dirty Daddies, Bökkers, La Fuente en The Partysquad

Naast muziek zijn er ook veel andere dingen te beleven op Boerenrock Festival. Natuurlijk is er een crossbaan, met motorcross, maar ook autoblubbering en trekkertrek. Maar je vindt er ook allerlei kermisattracties, een kampioenschap competitief houthakken en nog veel meer.

Goedkope tickets

Ook lekker aan Boerenrock Festival: de ticketprijzen. Voor slechts €76,50 ben je er alle 4 de dagen bij. Voor een dagje betaal je tussen de €20,- en €32,-, afhankelijk van de dag. Slapen op de camping kan ook: voor €126,50 ben je daar alle dagen welkom, inclusief toegang tot het festival.