Advertisement

Van draaiorgeldisco tot queerovision: dit zijn de Porto Parties van Down The Rabbit Hole 2024

hoelahoep idyllisch veldje
Photo credit: Nikki Born / Festileaks

Down The Rabbit Hole draait om meer dan liveacts checken. Het festival kondigt vandaag aan welke ‘Porto Parties’ dit jaar op het festival te vinden zijn; dat zijn de mini-feestjes die bezoekers zelf organiseren op het terrein.

Sinds de derde editie van Down The Rabbit Hole in 2016 zijn de Porto Parties onlosmakelijk onderdeel van het festival. Dat zijn feestjes die worden georganiseerd door bezoekers van het festival: zij kunnen zich in aanloop naar het festival aanmelden met een wild idee. De leukste concepten worden door de organisatie uitgekozen om tot werkelijkheid te maken.

Dit is de Porto Party selectie van 2024:

Dit kun je verwachten van Porto Parties

Porto Parties gaan waar geen ander feest durft te gaan. Elk van de feestjes is uitgebreid uitgewerkt met een thema, decor, playlist en party-accesoires. Bedacht voor en door Rabbits, dus verwacht extravagante decors en dresscodes, moddervette muziek en one-of-a-kind partybier met een kick binnen handbereik. 

Maar wat je precies kunt verwachten? Daar is toch maar één manier om achter te komen: door de feestjes te bezoeken. De capaciteit van de feesten is echter niet groot en de rijen doorgaans niet mals, dus wees gewaarschuwd!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.