Advertisement

Zo ziet het polsbandje voor Pinkpop 2024 eruit

Photo credit: Nikki Born / Festileaks

Het festival begint pas echt als je je polsbandje om hebt. Een belangrijk aandenken aan prachtige festivalweekenden. Dus kijken we altijd met veel interesse uit naar het jaarlijkse ontwerp. Bij deze is ‘ie eindelijk bekend: zo ziet het polsbandje van Pinkpop 2024 eruit.

Pinkpop 2024 staat op het punt van beginnen. Donderdagavond werden campinggasten al opgewarmd, vanaf vrijdag start het hoofdprogramma. Jiri11 won in 2022 de Limburgse Popprijs en mag dus het festival openen in de Tent Stage. Het hoofdpodium wordt even later afgetrapt door Palaye Royale. Later vandaag is het nog de beurt aan onder meer Acda en De Munnik, Avril Lavigne, Keane en headliner Måneskin.

Polsbandje

Het entreebandje van Pinkpop 2024 is – hoe kan het ook anders – weer roze. Met gele letters is het Pinkpop-logo te zien. Bekijk hieronder de foto’s, afkomstig uit onze Pinkpop WhatsApp-community!

Photo credits: Gwen Vernooij

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Jos Willemsen

Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Festileaks. Woont linksvoor. Co-host van de Festivalpodcast. Liefhebber van alles dat uit de foodtruck van de Bourgondiër komt. Altijd wachtend op lasers. Zijn er ook kluisjes?

Meer van Jos