Advertisement

Barbie singalong en meer: Lowlands 2024 deelt filmprogramma

Lowlands 2023, photo credit: Lotte Spek / Festileaks

Het filmprogramma van Lowlands 2024 is bekend. Er staan zowel klassiekers als nieuwe blockbusters op de planning in de Echo. Ook komt elk genre voorbij: van enge horrorfilms tot een sfeerverhogende meezingversie van Barbie.

Met nog maar een paar weken te gaan, komt Lowlands 2024 nu toch echt in de buurt. Dat betekent dat het festival in rap tempo de laatste updates over het programma vrijgeeft. Nadat vorige week alle Tallk Tallk Tallk-sprekers werden gepresenteerd, is nu ook het volledige filmprogramma bekend.

De grote eyecatcher van het programma is de Barbie Sing-Along, waar fans de film hun hart op kunnen halen. Ook horror, comedy, thriller en een muziekdocumentaire komen aan bod. Dit is het volledige aanbod:

Het festival, dat op 16, 17 & 18 augustus plaatsvindt in Biddinghuizen, is zoals gebruikelijk al maanden volledig uitverkocht. Ben jij één van de gelukkigen die een ticket heeft weten te bemachtigen? Houd dan de Lowlands pagina in de gaten voor de laatste toevoegingen aan het programma. Voor nu kun je alvast in de stemming komen voor de lineup tot nu toe met de Lowlands playlist:

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Justice
Fred again..
Goldband
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.