Extra kaarten Lowlands 2024 in de verkoop

Lowlands 2023, photo credit: Lotte Spek / Festileaks

Dinsdag 30 juli is de allerlaatste kans om een ticket voor Lowlands in handen te krijgen. De organisatie meldt 1877 extra kaarten in de verkoop te gooien.

Binnen twintig minuten was Lowlands 2024 uitverkocht en ook de ruim zesduizend tickets uit de volgende ronde waren binnen twee keer knipperen verdwenen. Tijd voor de derde ronde. Op dinsdag 30 juli om 11:00 kan je een laatste poging wagen. De extra kaarten in de verkoop worden niet gebruikt door de sponsoren en daarom voor verkoop aangeboden.

Een weekendticket voor het jaarlijkse feestje in Biddinghuizen kost €325,- per ticket. Houd er rekening mee dat je per persoon maar twee tickets kan aanschaffen. Wil je de stress van een wachtrij voorkomen en nu al een ticket in handen hebben? Er staan nog meer dan genoeg Lowlands tickets op de doorverkoopplatformen.

De laatste updates Lowlands 2024

Vorige week was een drukke week voor Lowlands. De week begon met een aankondiging van zeventien nieuwe namen, waarin bekend werd dat James Blake en The Streets naar Biddinghuizen afreizen. Een dag later kwam daar het verdrietige bericht met een lichtpuntje: Justice vervangt Queen Of The Stone Age als headliner. Nu alle acts bekend zijn kwam daar op vrijdag het blokkenschema nog eens bovenop. Het vooruitkijken naar Lowlands kan nu écht beginnen.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Justice
Fred again..
Goldband
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.