Advertisement

Muntprijs op Zwarte Cross 2024 weer gestegen

Ook op de Zwarte Cross zijn de consumptiemunten opnieuw duurder geworden. Voor een munt betaal je dit jaar €3,25, dus 15 cent meer dan bij de vorige editie.

Net als bij het merendeel van de festivals, ontkomt ook de Zwarte Cross-bezoeker niet aan een stukje inflatie als het gaat om de muntprijs. Toch zijn de biertjes op het Achterhoekse festival nog altijd een stuk goedkoper dan op veel andere festivals. Waar een munt op de Zwarte Cross dit weekend €3,25 kost, waren bezoekers van bijvoorbeeld Down The Rabbit Hole daar €3,75 voor kwijt. Bezoekers van Lowlands wacht in augustus hetzelfde lot als de DTRH-gangers.

Of dit betekent dat het bier op Zwarte Cross ook veel goedkoper is, is nog de vraag. Het kan natuurlijk nog goed zijn dat er op het festival in Lichtenvoorde simpelweg iets kleinere porties getapt worden.

Het mag de pret niet drukken

De bescheiden prijsstijging zal voor de meeste bezoekers de pret dit weekend niet drukken. Zo wist De Gelderlander al te melden dat twee ervaren festivalbezoekers bij binnenkomst voor €850 aan munten afrekenden. Ook heeft de organisatie vlak voor aanvang laten weten dat de Zwarte Cross 2024 helemaal uitverkocht is.

Op de hoogte blijven van al het nieuws over de Zwarte Cross dit weekend? Houd de website in de gaten of praat mee op het Festileaks Festival Forum.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2024

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 18-21 juli 2024
Line-up
The Darkness
Joost
Status Quo
Tickets Niet meer beschikbaar.