Advertisement

Lowlands 2024 introduceert grote supermarkten; zo veel kosten je boodschappen

Photo credit: Thomas Heijligers / Festileaks

Dit jaar vind je nieuwe, grote supermarkten op Lowlands 2024. Net als andere festivals is het dit jaar ook in Biddinghuizen niet nodig om jezelf te bepakken en bezakken. Dagelijks kun je bij de supermarkten terecht voor verse broodjes, dranken, snacks en klassiek kampeervoedsel.

Vergeet de rugpijn van al je festivalboodschappen. Ter hoogte van camping 1 en camping 4 kun je op Lowlands 2024 terecht voor alle belangrijke levensmiddelen voor een festival. In de supermarkten vind je schappen met knakworsten, verse broodjes, fruit en gekoelde drankjes, maar ook paracetamol, condooms en zonnebrand.

Daarnaast kun je net als eerdere jaren op camping 2, tussen camping 5 en 6 en op het Gllamcamp en Easy Camp weer bij de kiosken terecht voor koffie, broodjes en snacks.

Prijslijst Lowlands 2024

Is het aantrekkelijker om zelf alle boodschappen mee te zeulen of is het prima te betalen in de campingsupermarkt? Door het aangescherpte drankbeleid dit jaar kan de supermarkt een goede oplossing zijn om verzekerd te zijn van koude drankjes. Lowlands noemt de prijzen “geen aanslag op je budget”. Je kunt de prijzen vergelijken met die van een to go-supermarkt. Oordeel zelf met de prijslijst hieronder.

Wees wel gewaarschuwd: het is nog maar de vraag of er bij Lowlands wel wordt vastgehouden aan de genoemde prijzen. Bij de eveneens nieuwe supermarkt op zusterfestival Down The Rabbit Hole 2024 bleken veel van de prijzen uiteindelijk namelijk hoger te zijn dan wat er van tevoren was gecommuniceerd op de prijslijst.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Justice
Fred again..
Goldband
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.