Advertisement

Zwarte Cross 2024 vlak voor aanvang helemaal uitverkocht

Eén dag voordat het drukst bezochte festival van Nederland losbarst, komt de organisatie met een mededeling: Zwarte Cross 2024 is helemaal uitverkocht. Er zijn geen dag- en weekendtickets meer beschikbaar via de officiële verkoopkanalen.

Op donderdag 18 juli barst de Zwarte Cross weer los. Naar verwachting komen er 265.500 bezoekers naar Lichtenvoorde voor een weekend vol motorcross, muziek, theate, entertainment en natuurlijk gezelligheid.

Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om als dagbezoeker de donderdag te bezoeken. Het duurde nog even voordat deze tickets uitverkocht waren. Vandaag is dit punt op de valreep bereikt en is het gehele festival uitverkocht.

Zwarte Cross via Ticketswap

Heb je net naast het net gevist? Geen stress. Op Ticketswap staan meer dan genoeg tickets voor Zwarte Cross. Voor de donderdag (met Armin van Buuren en The Darkness), vrijdag (met Di-rect en Kriss Kross Amsterdam) en zondag (met Tones and I en Acda en De Munnik vind je meer dan genoeg tickets op Ticketswap. Voor de zaterdag (met Froukje, Rowwen Hèze en De Jeugd Van Tegenwoordig) zijn de kaarten helaas wel erg beperkt op het doorverkoopplatform.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2024

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 18-21 juli 2024
Line-up
The Darkness
Joost
Status Quo
Tickets Niet meer beschikbaar.