Dit is de datum van Lowlands 2025

Alpha @ Lowlands 2024. Photo credit: Lotte Spek / Festileaks

Lowlands 2024 zit er pas net op, maar de datum voor Lowlands 2025 is al aangekondigd. De 30e editie van het festival vindt plaats op 15, 16 en 17 augustus 2025. De festivalorganisatie maakte de nieuwe data bekend na de succesvolle editie van afgelopen weekend.

Wellicht hangt je tentje nog op het balkon, maar het is nooit te vroeg om alvast plannen te smeden voor Lowlands 2025 Van 15 tot en met 17 augustus zal het evenemententerrein van Biddinghuizen bol staan van de festivalvreugde. Knal het met koeienletters in je kalender!

Groepsfoto Festileaks - Lowlands 2024
Photo credit: Lotte Spek / Festileaks (Lowlands 2024)

Met de bekendmaking van de datum mag het vooruitblikken ook beginnen. Zeker gezien het festival zijn 30-jarige bestaan viert en daarmee een jubileum. Hoe zal het festival deze mijlpaal vieren en met welke acts? Deel je verwachtingen op het Festileaks Forum!

Kaartverkoop Lowlands 2025

Tickets voor Lowlands 2025 zijn nog niet beschikbaar. Ook is er nog niet bekend wanneer de kaartverkoop van start gaat. De eerste informatie over de kaartverkoop van Lowlands wordt meestal in december of januari bekendgemaakt, en tickets gaan in januari of februari in de verkoop. Afgelopen editie kostte een weekendticket €325,-. Met een groepsticket kreeg je €10,- per persoon korting.

Lowlands Logo

Lowlands 2025

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 15-17 augustus 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Abel Thijssen

Hoe luidt dat liedje ook alweer? ‘Festivals were my first love and they will be my last'. Deze liefde ontstond op het strand van Best Kept Secret, waar ik in 2013 de Arctic Monkeys zag optreden. Sindsdien struin elk jaar minstens twee festivals af om dat gevoel na te jagen. Dit combineer ik met mijn passie voor schrijven en verhalen. Zo maak ik van de liefde misschien nog mijn beroep.

Meer van Abel