Gezamenlijke show van Fred Again.., Skrillex en Four Tet op Sziget 2024 gaat niet door: ‘Lukt niet’

Photo credit: Nikki Born / Festileaks

Helaas: het langverwachte vervolg op de samenwerking tussen Fred again.., Skrillex en Four Tet gaat niet plaatsvinden op Sziget 2024. Fans hoopten er lange tijd op, omdat het drietal op dezelfde dag staan geprogrammeerd op het Hongaarse festival.

Het team achter alle acts heeft er wel actief naar gekeken, blijkt nu. Fred again.. laat namelijk op Reddit weten: “We kunnen geen goede tijd of plek vinden om dit op een goede en veilige manier te doen.”

Daarbij helpt het niet dat het team van Fred vijf shows op een rij doet. “Ik wil jullie graag laten weten dat het niet gaat lukken,” zegt de superster-dj tegen zijn fans. Wel heeft hij veel zin in zijn eigen show als afsluitende headliner op Sziget 2024: “Can’t WAIT”.

Pangbourne House Mafia

Fred again.., Skrillex en Four Tet vormen samen het gelegenheidsproject ‘Pangbourne House Mafia’ (PHM). Daarmee sloten ze vorig jaar het Amerikaanse megafestival Coachella af, met daverend succes. Niet lang daarna zetten ze New York op stelten met onder meer pop-up show op Times Square en een last-minute stadionshow in Madison Square Garden.

Sindsdien lieten de dj’s niets meer van zich horen, maar werd een vervolg niet uitgesloten. Fans hoopten dat Sziget de Europese primeur zou krijgen dit jaar, omdat de drie allemaal op de slotdag van het festival geprogrammeerd stonden. Nu blijkt dus dat daar wel degelijk naar gekeken is, maar het helaas niet gaat lukken.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Kylie
Halsey
Liam Gallagher
Tickets Niet meer beschikbaar.