In beeld: de nieuwe Festivalwinkel van Bol (inclusief seksspeeltjes) op Lowlands 2024

bol.com - Lowlands 2024
Photo credit: Dianne de Kievit / Festileaks (Lowlands 2024)

Het viel nogal rauw op het dak van veel Lowlands-veteranen: de zo geliefde HEMA-campingwinkel is niet meer. In plaats daarvan opent Bol dit jaar voor het eerst ‘De Festivalwinkel’.

Hij valt in ieder geval flink op: de Bol-blauwe container met daarin alle spullen die je maar kunt wensen tijdens een weekendje Lowlands. Je vindt de Festivalwinkel op de Campinglaan, ter hoogte van de tweede festivalentree. Hij is geopend tot maandag 12:00 uur.

Goed om te weten is dat je het assortiment compleet online kunt bekijken via https://lowlands.bol.com/ en ook direct daar kunt bestellen (ook in combinatie met achteraf betalen via Klarna). Je haalt vervolgens heel simpel je order af bij het pick-up point naast de Festivalwinkel.

Assortiment

De winkel verkoopt alle basics, zoals luchtbedden, tenten en zonnebrand. Meer ludieke items zijn het lichtsnoer, de beerpong set en de massage gun.

Ook is er een uitgebreid erotisch assortiment. Glijmiddel en condooms natuurlijk, maar ook vibrerende eieren, cockringen en de Satisfyer Pro 2. Hartstikke handig, voor als het toch niks wordt met je date vanavond.

De winkelervaring bij de nieuwe Festivalwinkel van Bol is in ieder geval uitstekend. Binnen no-time heb je je product in handen, inclusief uitstekende annuleer- en retourvoorwaarden. Of het ook kan tippen aan de partyvibe in de oude HEMA winkel? Dat gaan we de rest van het weekend tijdens de afters nog zien.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Justice
Fred again..
Goldband
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.