Secret sets in de Festivalwinkel op Lowlands 2024

bol.com - Lowlands 2024
Photo credit: Dianne de Kievit / Festileaks (Lowlands 2024)

Bol neemt dit jaar voor het eerst de campingwinkel over op Lowlands 2024 en heeft daarmee grote schoenen te vullen. Maar ze laten er geen gras over groeien: er blijken ’s nachts not-so-secret dj-sets gepland te staan van onder meer Moody Mehran en Cybersex.

Zeventien jaar lang was het de HEMA die de campingwinkel op Lowlands uitbaatte. Handig voor als je luchtbed leeg was, maar toch vooral ook dé plek om nog even te afteren als je van het terrein terug naar je tent liep. Veel festivalgangers baalden dan ook toen bekend werd dat de geliefde HEMA campingwinkel plaats moest maken voor de Festivalwinkel van Bol, die een hoger bod deed om daar te mogen staan.

De vraag was of Bol alleen het winkeldeel over zou nemen, of dat het ook de partyvibes naar zich toe zou trekken. Festivaldirecteur Eric van Eerdenburg hintte daar wel al naar in een interview met De Volkskrant: “Ik weet dat iedereen gehecht was aan die Hemawinkel. Maar ik moet denken aan mijn begroting en die ticketprijs. En Bol gaat ook leuke dingen doen, achter de winkel. Let maar op.”

Timetable

De plannen en timetables werden eerder niet gedeeld, maar donderdag ging er al een leak rond uit een notitie over Whatsapp en vrijdag werden deze bevestigd in de Daily Paradise, de festivalkrant van Lowlands. Elke dag tussen 22:00 en 03:00 is er een aantal dj’s te vinden in ‘Het Magazijn’, dat is de container die direct achter de Festivalwinkel van Bol staat. De advertentie belooft ‘een heel dik feest’.

Je vindt de Festivalwinkel op de Campinglaan, ter hoogte van de tweede festivalentree. Als je de proef op de som hebt genomen, horen we graag je ervaringen via onze Lowlands Whatsapp-groep.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Justice
Fred again..
Goldband
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.