Timetable Mysteryland 2024 bekend

Staat het laatste weekend van augustus al groot in je agenda gemarkeerd met Mysteryland 2024? Dan kan je vanaf nu beginnen met het plannen van je route, want de organisatie heeft de timetable naar buiten gebracht.

Van 30 augustus tot en met 1 september kun je in de Haarlemmermeer weer genieten van een weekend vol met de lekkerste elektronische dansdeuntjes. Dit jaar vind je op het hoofdpodium onder andere Adam Beyer, Charlotte De Witte en Oliver Heldens. De volledige timetable en andere informatie is te vinden in de officiële app van Mysteryland 2024. De app is beschikbaar in de App Store en op Google Play.

Kaarten voor Mysteryland 2024

Als er één festival is die alle soorten elektronische muziek weet te draaien, is het Mysteryland wel. Waar je het ene moment staat te hossen bij de Q-dance op Hardstyle, sta je het andere moment je heupen los te gooien bij Vunzige Deuntjes. Vervolgens ga je door naar het pretpark voor volwassenen genaamd Elrow. Op Mysteryland pak je alles in één weekend mee.

Deze ervaring ook eens meemaken? Tickets voor het grootste elektronische festival van Nederland kan je kopen via de officiële ticketshop. Er zijn nog tickets beschikbaar voor een heel weekend, voor enkel een dag en voor de camping.

Mysteryland Logo

Mysteryland 2025

Locatie
Nederland
Hoofddorp, Nederland
Datum 22-24 augustus 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen