Opbouw Lowlands 2024 begonnen; bekijk de beelden

Lowlands 2023, photo credit: Nikki Born / Festileaks

Met nog maar een week op de teller voordat Lowlands 2024 begint, zijn ze in Biddinghuizen al volop bezig met de opbouw. De skeletten van de Alpha en de India staan er al en ook de Armadillow begint weer vorm te krijgen.

Komende week wordt er hard getimmerd en gewerkt op het Lowlands terrein. De Bravo, Alpha, Planet Paradise en het Science park moeten allemaal klaarstaan voordat de 29ste editie van het festival van start gaat. Dan gaan weer dansen in de polder op artiesten zoals Fred Again…, Justice, Goldband en nog veel meer.

Easycamp weer uitgebreid

Naast de officiële beelden zijn er ook drone-beelden gemaakt door Bas waar de campings op te zien zijn. Op deze beelden zien we dat op camping 1 heel veel vooropgezette tentjes klaar staan. Daarmee lijkt de Easycamp weer uitgebreid te zijn ten opzichten van vorig jaar. Maar geen camping stress, er blijft genoeg plek op campings 0 en 2-6 voor iedereen om z’n tentje op te zetten. De uitbereiding en het uitverkopen van de Easycamp betekent ook dat er minder mensen met een eigen tent komen.

Voor de rest is op de video ook de nieuwe plek voor de Adonis te zien. Die dit jaar niet rechts van de Bravo staat, maar links tussen de Bravo en India in. Iets wat ook al te zien was op de plattegrond. Naast dit lijken er geen grote veranderingen te zijn aan het terrein.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Justice
Fred again..
Goldband
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.