Tot 2032 drink je nog Heineken op Lowlands en andere MOJO-festivals

heineken
Lowlands 2023, photo credit: Lotte Spek / Festileaks

Heineken en MOJO hebben hun partnership verlengd voor 7 jaar. Dat betekent dat je nog tot 2032 bier uit de stal van Heineken drinkt op festivals als Lowlands, Pinkpop, Down The Rabbit Hole en North Sea Jazz.

De verlenging van 7 jaar is opmerkelijk lang, want normaal wordt er voor 3 jaar verlengd, merkt Sponsorreport op.

Het betekent overigens niet dat er letterlijk Heineken bier wordt geschonken op de genoemde festivals. Ook overige bieren waar zij eigenaar van zijn worden naar voren geschoven: zoals Brand bier op Pinkpop en Birra Moretti op Down The Rabbit Hole.

In 2015 ging het partnership tussen Heineken en MOJO van start. Toen kreeg Lowlands onder meer de ‘Heineken’ tent op het terrein, die heette eerst nog ‘Grolsch’.

In een persbericht zegt Ronny Hooch Antink, directeur van MOJO: “We zijn als MOJO heel blij dat we de samenwerking met Heineken voortzetten. Door de al lang lopende samenwerking kennen we elkaar goed en opereren we als een team. We vullen elkaar goed aan maar weten elkaar ook scherp te houden zodat we op het hoogste niveau blijven presteren. We zien er dan ook naar uit de komende 7 jaar weer de meest fantastische evenementen met Heineken neer te gaan zetten.”

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Justice
Fred again..
Goldband
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.