4 redenen waarom je Kylie moet checken op Sziget 2024

Kylie Minogue - Tension press photo
Photo credit: Erik Melvin

Als er één naam is die opvalt in de line-up van Sziget 2024, dan is het wel die van Kylie Minogue. De Australische popprinses staat bijna klaar om de Szitizens te betoveren met haar aanstekelijke hits en extravagante performance. Hier zijn vier redenen waarom je woensdagavond absoluut naar haar show moet gaan.

Kylie Minogue Tension 2024
Photo credit: Haris Nukem & Studio Moross

1. Must-see van formaat

Minogue timmert al bijna 40 jaar aan haar muzikale carrière. In die tijd heeft ze wereldwijd meer dan 80 miljoen verkochte platen, 5 miljard streams en maar liefst 9 nummer 1-albums in het Verenigd Koninkrijk opgeleverd. Ze heeft een overvolle prijzenkast, waaronder 4 BRIT Awards, 2 MTV Awards en 2 Grammy’s. Kylie is zelfs de enige vrouwelijke artiest die in vijf opeenvolgende decennia een nummer 1-album in het Verenigd Koninkrijk heeft gescoord. Ze staat in zoveel opzichten bovenaan in de popwereld – ze is een superster die zich voortdurend opnieuw uitvindt.

2. Legendarische hitmachine

Kylie Minogue is met die prijzenkast en miljoenen verkochte platen verantwoordelijk voor een aantal van de grootste pophits van de afgelopen decennia. Van ‘Can’t Get You Out of My Head’ tot ‘Spinning Around’ en ‘Love at First Sight’, haar repertoire zit vol met nummers die je gegarandeerd mee kunt zingen. En dan hebben we het nog niet eens over haar nieuwe album Tension gehad. ‘Padam Padam'[ is een van de populairste tracks van 2023 geworden en daarbij een waar gay-anthem voor de queer- community. Haar optreden belooft een feest van herkenning te worden, waarin elke song je terugbrengt naar een memorabel moment uit je leven.

3. Spectaculaire podiumperformance

Daarnaast staat Kylie bekend om haar spectaculaire liveshows. Verwacht een visueel spektakel vol choreografie, verbluffende kostuums en indrukwekkende lichtshows. Haar jarenlange ervaring en charisma zorgen dat elk optreden memorabel is, waarbij je ogen tekortkomt om alles te zien wat er op het podium gebeurt.

Ze bewijst daarbij dat leeftijd slechts een getal is. Ondanks dat ze de 50 gepasseerd is, blijft ze een van de meest energieke performers van deze tijd. Haar optredens bruisen dankzij haar energie, en die van haar dansers. Topchoreografen zorgen voor visueel verbluffende routines, en haar passie voor optreden maakt haar shows onvergetelijk. Kylie blijft moeiteloos meedansen, waardoor haar optreden op Sziget 2024 belooft een spektakel te worden dat je niet wilt missen.

Kylie Minogue - Tension press photo
Photo credit: Erik Melvin

4. Energieboost voor de rest van het festival

Haar muziek is vrolijk, dansbaar en zit vol positieve energie. Na een dag vol verschillende optredens op Sziget, is Kylie de perfecte artiest om je een energieboost te geven. Haar aanstekelijke beats en vrolijke melodieën zorgen dat je weer helemaal opgeladen bent voor de rest van het festival!

Kylie Minogue op Sziget is een unieke kans. Hoewel ze vaak in arena’s en stadions optreedt, brengt haar performance op een festival als Sziget een andere dynamiek met zich mee. De sfeer van het festival, gecombineerd met haar muziek, zorgt voor een magische ervaring die je niet snel ergens anders kunt beleven.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Kylie
Halsey
Liam Gallagher
Tickets Niet meer beschikbaar.