Weerbericht Mysteryland 2024: het regent tienen met zon en mist

Foto: Bart Heemskerk

Aankomend weekend verzamelen tienduizenden festivalgangers zich in het Haarlemmermeersebos om te genieten van onder meer Charlotte De Witte, Oliver Heldens en Joris Voorn. Om het inpakken van je tas makkelijker te maken, is het handig om te weten wat de weersvoorspelling wordt. Wij hebben Weeronline geraadpleegd om te kijken wat voor weer we kunnen verwachten op Mysteryland 2024.

Naast het uitstippelen van je route en het uitzoeken welke acts je dit weekend absoluut wil zien, is het ook belangrijk om te weten welke kleren je mee moet nemen. Om te voorkomen dat je het ’s avonds koud krijgt omdat je geen trui bij je hebt of met natte voeten rondloopt omdat je dacht geen regenlaarzen nodig te hebben, zetten wij het weerbericht voor Mysteryland uiteen.

Vrijdag 30 augustus

 Verwachting: Zonnig met nevel of mist
🌡 Temperatuur overdag: 22 graden
☔ Neerslag: 0,3 mm
👕 Kledingadvies: T-shirt, lange broek, zonnebril, warme trui, mogelijk regenjas of poncho
⛺ Nacht: 14 graden
🏆 Weercijfer: 9
☀️ Zonkracht: 4

Op de eerste dag van Mysteryland 2024 kan het gedurende de hele dag wat mistig zijn. Wel laat de zon zich constant zien, dus smeer je goed in. Er is een hele kleine kans op neerslag, maar als er al wat regen valt, is dit niet veel. In de nacht koelt het wel flink af, dus neem genoeg warme kleren mee voor ’s avonds en zorg voor een dikke slaapzak als je op de camping slaapt.

Zaterdag 1 september

 Verwachting: Overdag zonnig met wolken, ’s ochtends en ’s avonds nevelig
🌡 Temperatuur overdag: 21 graden
☔ Neerslag: 0,2 mm
👕 Kledingadvies: T-shirt, lange broek, zonnebril, warme trui
⛺ Nacht: 13 graden
🏆 Weercijfer: 10
☀️ Zonkracht: 4

Vrijdag kreeg qua weercijfer al een 9, maar nu gaan we voor de 10! Ook op de tweede dag kan het in de ochtend en avond wat nevelig zijn. Overdag wisselen wolken en de zon elkaar af. De kans op neerslag is vrijwel nihil, dus je regenjas of poncho hoef je waarschijnlijk niet mee te nemen. In de avond wordt het wel nog een graadje kouder dan vrijdag, dus zorg dat je ook vandaag je trui bij je hebt.

Zondag 2 september

 Verwachting: Een perfecte, zonnige festivaldag
🌡 Temperatuur overdag: 23 graden
☔ Neerslag: 0,1 mm
👕 Kledingadvies: T-shirt, lange broek, zonnebril, warme trui
⛺ Nacht: 13 graden
🏆 Weercijfer: 10
☀️ Zonkracht: 4

De laatste dag van Mysteryland 2024 wordt het weer wederom bekroond met een 10. De nevel trekt grotendeels weg, alleen in de avond en nacht is er nog wat kans op mist. Verder schijnt de zon de hele dag, zonder een wolkje aan de lucht. Heel warm wordt het niet, dus je kunt je gerust kapotdansen bij Charlotte De Witte zonder oververhit te raken. Vergeet ook vandaag je warme trui niet voor de koude laatste nacht!

Mysteryland Logo

Mysteryland 2025

Locatie
Nederland
Hoofddorp, Nederland
Datum 22-24 augustus 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen