Winnen: een jaarvoorraad (!) Extra Joss, het energiepoeder voor festivals

Festivals zijn allemaal leuk en aardig, maar hard werken is het ook. Daar valt het een en ander op te verzinnen: sommigen gaan voor illegale substanties, anderen tillen zichzelf een hernia aan trays Red Bull. Maar steeds populairder onder festivalgangers wordt Extra Joss; een energiepoeder perfect voor festivals. Tevens dikke tip in aanloop naar Lowlands komende week.

Extra Joss zijn kleine zakjes met cafeïne en vitaminen, in poedervorm. Je gooit ze makkelijk in je drankje (die daar ook nog een kek kleurtje van krijgt) en neemt zo een energieboost in. Vervolgens knal je zonder problemen in recordtempo het hele festivalterrein over – zo snel was je nog nooit bij de Alpha. Doet het ook lekker tegen de kater, trouwens.

Ten opzichte van blikjes energiedrank is het vooral chill dat Extra Joss zakjes a) niks wegen, b) niet meetellen in het aantal liter dat mee op de camping mag, c) gewoon het terrein mee op mogen en d) dat ze gewoon in je broekzak of beha passen. En het scheelt je ook weer vitaminepillen meenemen; want het bevat zeven B vitamines (B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12). Kikadewado.

Win een jaarvoorraad

Keertje proberen? Dan hebben we goed nieuws. We verloten namelijk een jaarvoorraad aan Extra Joss, speciaal voor wie nooit meer wilt inkakken. Concreet gaat het om 720 zakjes, voor elke dag 2 en goed voor een waarde van 300 euro.

Meedoen?

Da’s heel simpel!

  • Volg @festileaks op Instagram.
  • Vul onderstaand formulier in, voor woensdag 14 augustus.

    Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze prijsvraag, en na afloop daarvan weer verwijderd. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.