⁠⁠Pinkpop-kanshebbers: Faithless, Teddy Swims en meer naar Isle of Wight 2025

Het Engelse festival Isle of Wight heeft het eerste deel van haar line-up aangekondigd. Onder andere Faithless, Teddy Swims en Olly Murs komen optreden. Zij zijn daarmee kanshebbers voor Pinkpop 2025.

Isle of Wight vindt plaats van 19 tot en met 22 juni en valt in hetzelfde weekend als Pinkpop 2025. De aangekondige namen zijn daarmee grote kanshebbers voor het Limburgse festival. Isle of Wight en Pinkpop delen namelijk vaak artiesten. Zo zagen we in 2024 onder andere Nothing But Thieves en Keane op beide festivals, in 2023 stonden Robbie Williams en Niall Horan op beide affiches, en in 2022 waren Nile Rodgers en Sea Girls gedeelde namen.

Naast Faithless, Olly Murs en Teddy Swims, is ook Justin Timberlake een serieuze optie voor Pinkpop. Justin Timberlake zit momenteel midden in zijn Forget Tomorrow World Tour en mist nog een Nederlandse datum. The Script is ook aangekondigd voor het Engelse festival, maar is al bezet tijdens het gehele Pinkpop-weekend.

Bekijk hieronder de volledige aankondiging voor Isle of Wight 2025.

Pinkpop 2025

Pinkpop heeft nog geen artiesten officieel bekendgemaakt voor de editie van 2025. Daarvoor zullen we nog moeten wachten tot het einde van het jaar. Tot die tijd gaan er wel volop geruchten rond, die je kunt terugvinden in ons Pinkpop 2025 geruchtenoverzicht.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen