Appelpop 2024 maakt randprogramma bekend

Foto: Sander van Ketel / Appelpop 2023

Randprogramma’s zijn bij vele festivals niet meer weg te denken. Ook het grootste gratis festival van Nederland, Appelpop, snapt dat spelletje heel goed! Naast het reguliere muziekprogramma is er nog veel meer te beleven in Tiel tijdens de afsluiting van het festivalseizoen!

Naast de zeer goedgevulde line-up met klinkende namen als Di-rect, Suzan & Freek, Son Mieux, De Jeugd Van Tegenwoordig en Froukje heeft Appelpop 2024 veel meer te bieden. Zo kun je genieten van een lekker speciaalbiertje in de Speciaalbiertuin, schreeuw je je in de Silent Disco schor bij de Songfestival-Sing-A-Long, of bij de Guilty Pleasures. De Desperados Area is het decor voor themafeestjes zonder koptelefoons en wisselkanalen. Wat dacht je van Only 10’s, De Vrijdagmiddagborrel, of Indiefest waarbij je los kunt gaan op Franz Ferdinand’s ‘Take Me Out’? Het publiek voor de Covebo stage wordt op zaterdagavond door Hollandse Hitte en Radio Wegbrand opgewarmd voor Frans Duijts.

Dit alles is slechts een snelle greep uit het randprogramma van Appelpop 2024. Het gratis festival vindt plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 september. Ben jij van plan om naar Tiel af te reizen om je festivalseizoen af te sluiten? Dan hebben wij nog wel een paar muzikale tips voor je.