Dua Lipa kondigt eerste Europese festival voor 2025 aan

Dua Lipa is de eerste headliner van het Italiaanse festival I-Days 2025. Ze sluit daar af op zaterdag 7 juni. Ook is er een Nederlandse en Belgische datum bekend gemaakt.

Dua’s tour staat in het teken van haar meest recente album Radical Optimism. Die kwam dit voorjaar al uit en de verwachting was dus eigenlijk dat er al in 2024 een uitgebreide (festival)tour zou komen. Die bleef uit, op een handjevol optredens na. Ze was onder meer headliner op Rock Werchter 2024 en op Glastonbury 2024. Dit vonden we van haar optreden.

Maar in 2025 de herkansing. I-Days lijkt het enige festival te zijn waar Dua Lipa optreedt. In Nederland en België komt ze langs in de Ziggo Dome en het Sportpaleis.

I-Days

Word je wel enthousiast van het idee om Dua Lipa te zien in Milaan? Dan kun je vanaf vrijdag 20 september tickets scoren. De renbanen SNAI San Siro en La Maura zijn het toneel voor het Italiaanse I-Days, dat eerder een losse verzameling concerten dan een traditioneel weekender festival is. Vorig jaar kwamen onder meer Metallica, Doja Cat, Green Day, Lana Del Rey, Bring Me the Horizon en Queens of the Stone Age langs op de podia in Milaan.

I-Days Festival Logo

I-Days Festival 2025

Locatie
Italië
Milaan, Italië
Datum 7 juni 2025
Line-up
Dua Lipa
Tickets Kopen