Kijk terug: Sugababes op Lowlands 2024

Het is de laatste stemdag voor de festivalacts top 100 van 2024. Al bijna twee weken kijken we terug naar de meest memorabele shows van de zomer. Die van de Sugababes op Lowlands 2024 mag daarbij zeker niet ontbreken.

Het leek wel een volksverhuizing de Lowlands 2024 zaterdag iets voor vieren. Het hele veld bij de Alpha stond vol voor het optreden van de Sugababes. Natuurlijk had dat iets te maken met de nostalgie van deze act. Zelfs alle nieuwsgierigen die even een blikje kwamen werpen bleven de volledige show staan. Het bleek namelijk naast leuk ook gewoon erg goed te zijn.

De setlist bevatte uiterst bangers, de babes waren goed bij stem en er zat overtuiging in het optreden. Kortom, het oversteeg het alle verwachtingen van een guilty pleasure. Met recht een van de verrassingen en hoogtepunten van Lowlands 2024. De reünie naar de originele bezetting is zonder twijfel een succes. Voor wie het optreden gemist heeft of thuis nog een uur mee wil mee schallen alsof de karaokebar is verplaatst naar je huiskamer, raden we aan om de hele show terug te kijken. Met dit Sugababes concert is fun gegarandeerd.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Justice
Fred again..
Goldband
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.