Spectaculaire video’s: de eindshows van Mysteryland 2024 (met 600 drones!)

Photocredit: Mysteryland

De temperaturen dalen, en regen en wind nemen de overhand in de weerberichten. Het is duidelijk: het festivalseizoen is zo goed als voorbij. Tijd om terug te blikken op het zonovergoten weekend van Mysteryland, want het festival heeft de video’s van de spectaculaire eindshows online gezet.

We schreven al een uitgebreide review over Mysteryland, maar beelden zeggen natuurlijk meer dan woorden. Gelukkig kunnen we nu genieten van de eindshows van Mysteryland. Het festival staat bekend om de sensationele shows waarmee zowel de zaterdag- als de zondagavond wordt afgesloten.

Dit jaar werd er op de zondagavond iets heel bijzonders gepresenteerd. Voor het eerst ooit werd een 10 minuten durende choreografie naadloos geïntegreerd met 600 drones, vuurwerk, 3D-video, licht, muziek en zang, resulterend in een spectaculair slotstuk. Deze baanbrekende performance, ontwikkeld in samenwerking met TWOFIFTYK DRNS (bekend van shows op o.a. Burning Man) en ’s werelds grootste biermerk BUD, verlegde de grenzen van festivalervaringen. De drones waren volledig geïntegreerd in de show, waardoor de stage veranderde van een 30 meter hoog middelpunt naar een indrukwekkend 120 meter hoog licht- en technologie spektakel.

Bekijk de eindshows hieronder.

Eindshow Mysteryland Zaterdag
Eindshow Mysteryland Zondag

Mysteryland 2025

Deze onvergetelijke eindshow van Mysteryland 2024, als afsluiter van het festivalseizoen, is een prachtige herinnering aan de inzet van het festival voor innovatie, en het vieren van het leven. In 2025 vindt Mysteryland plaats van 22 tot en met 24 augustus. Wil je daar bij zijn? Je kunt je nu alvast pre-registreren voor de kaartverkoop van Mysteryland 2025.

Mysteryland Logo

Mysteryland 2025

Locatie
Nederland
Hoofddorp, Nederland
Datum 22-24 augustus 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen