⁠KI/KI kondigt gratis feest in Gashouder aan tijdens ADE 2024

Foto: Thomas Heijligers / Festileaks

Volgende week woensdag 16 oktober organiseert KI/KI samen met Awakenings een volledig gratis feestje in de iconische techno-tempel: de Gashouder.

Over precies 7 dagen barst het feest los in Amsterdam. Amsterdam Dance Event 2024 gaat dan van start. Er staan meer dan 1000 evenemten op de planning op meer dan 200 locaties. Al die feestjes zijn niet goedkoop, daarom droomde KI/KI al een tijdje van een gratis evenement. Zo wordt raven iets toegankelijker voor iedereen.

Al een tijdje was KI/KI opzoek naar een locatie of manier om dit te realiseren. Het begon met een idee voor een blockparty, maar daar werd helaas geen vergunning voor verleend. Illegaal een feest organiseren in een warehouse was ook geen optie, daardoor leek het even dat het niet door kon gaan. Tot Awakenings aanklopte en vertelde dat ze nog een avond vrij hadden in de Gashouder. Samen met Jägermaister, Awakenings en de Gashouder worden de productiekosten gedeeld wat het mogelijk maakt om dit evenement geheel gratis voor de bezoeker te organiseren.

Kaart “verkoop”

Vanaf 23.30 tot 04.30 draait KI/KI dus 5 uur lang in de Gashouder. Om hierbij te zijn moet je registeren via de website van Awakenings. Op donderdag 10 oktober om 16.00 kan je dan je gratis ticket reserveren en jezelf vezekeren van een plekje op de dansvloer.

Amsterdam Dance Event Logo

Amsterdam Dance Event 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 16-20 oktober 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen