Festileaks VoorSpel 2025 van start: win Ticketmaster-bon met jouw beste voorspelling

main stage bks 2022 hart
Photo credit: Ian Geerts / Festileaks

Op het Festileaks Forum is vandaag het VoorSpel weer begonnen, de jaarlijkse competitie waarbij je kunt voorspellen welke artiesten volgende zomer op de festivals belanden. Dit jaar is er een speciale editie, waarbij je slechts 1 act raadt die volgens jou de meeste festivals gaat pakken in 2025. Speel mee en win!

De oktobermaand is begonnen. Waar het weer kouder en kouder wordt, worden de geruchten voor het komende festivalseizoen warmer en warmer. De eerste headliners zijn bekend, maar het grote line-up vuurwerk moet nog beginnen. De perfecte tijd voor het mooiste spel dat er is: Het VoorSpel!

VoorSpel de Festival-Del!

In het VoorSpel doen gebruikers hun beste gok op de line-ups van komende zomer. Dit jaar doen we het net even iets anders, en zoeken we de ‘Festival-Del’. Dat is de naam die we geven aan de artiest die volgend jaar op de meeste festivals gaat staan. De act die geen braderie of straathoek overslaat, en waarvoor je wel heel erg je best moet doen om ‘m te ontwijken.

Iedere gebruiker mag één gok doorgeven. Snelheid is wel geboden, want zodra een act is geclaimd, mag deze niet opnieuw worden genoemd. Doorgeven kan via het speciale topic op het Festileaks Forum. Heb je nog geen account, dan kun je er gemakkelijk één maken.

Goldband @ Lowlands 2024. Photo credit: Lotte Spek / Festileaks

Puntentelling en prijzen

Iedere gebruiker ontvangt een aantal punten voor zijn gok, die gelijk staat aan het aantal festivals waar de gekozen act daadwerkelijk blijkt te spelen. Die balans wordt kort na 1 juni 2025 opgemaakt. Voor een precieze uitleg welke festivals meedoen en hoeveel punten je daarmee verdient, check het forum topic.

Heb je de meeste punten? Dan ontvang je van ons een mooie prijs! We geven Ticketmaster giftcards weg van €50,- (1ste prijs), €20 (2de prijs) en €10,- (derde prijs).

Foto: Femke Valks / Festileaks

Het Festileaks Forum

Het Festileaks Forum is dé grootste online ontmoetingsplek waar festivalliefhebbers digitaal samen komen. Alle geruchten en nieuwtjes worden op de voet gevolgd en de beste artiesten worden er besproken. Festivaltips worden bijna eerder gedeeld dan dat ze gevraagd worden. Mis dus niets en word lid!