Fontaines D.C. geeft dj-set op afterparty in Amsterdam: zo kom je aan tickets

Fontaines D.C. speelt in november twee avonden in de AFAS Live. Het markeert het einde van hun Europese tour, en dus wilde de band graag een afterparty organiseren. Dat doen ze in het Skatecafé in Amsterdam, op zondag 17 november vanaf 23:00 uur.

Op zaterdag 16 en zondag 17 november geeft Fontaines D.C. concerten in de AFAS Live in Amsterdam. Na afloop van het tweede concert organiseert de band een officiële afterparty in het Skatecafé in Amsterdam-Noord.

“De beste band van het moment komt naar het Skatecafé om nog even goed af te sauzen,” leest de officiële aankondiging. Naast het afsauzen geven de heren ook een dj-set. De avond duurt van 23:00 tot 03:00 en wordt verder kleur gegeven door indiegrootmeester DJ St. Paul.

Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 11 oktober om 10:00 via de site van Skatecafe. De ticketprijs is nog niet bekend gemaakt.

Toekomst Fontaines D.C.

Na de afterparty op zondag dendert de karavaan van Fontaines D.C. overigens weer vrolijk door richting een UK & Ireland tour. Die start woensdag 20 november in Wolverhampton. Alle shows staan in het teken van het recent uitgebrachte en bejubelde album Romance.

Ook volgende zomer is de band weer van de partij: ze geven op 5 juli een grote eigen show in Finsbury Park Londen. Ook zijn ze een sterk gerucht voor een show op Best Kept Secret of Lowlands.