Jera On Air 2025 maakt woensdag eerste namen bekend

Photo credit: Femke Valks / Festileaks

Liefhebbers van het hardere gitaarwerk, letten wij even op?! Jera On Air maakt woensdag – en dat is morgen al – de eerste namen voor de editie van 2025 bekend. Open die pit!

Oktober is krapaan op de helft en de zomer is nog heel ver, maar de hypetrain voor Jera On Air 2025 begint al te rijden. Het festival geeft sinds vandaag weer een teken van leven op de verschillende socialmediakanalen en kondigt daarbij aan dat de eerste namen snel volgen: namelijk morgen al. Duidelijke taal.

Wie of wat kunnen we aankomende zomer in Ysselsteyn verwachten? Het Jera On Air 2025 topic is reeds geopend op ons forum en daar wordt al driftig gefantaseerd over de grootste, maar ook zeker de kleinere namen. Kom erbij!

Prijswinnend Jera

Jera On Air ontving voor de afgelopen editie Festival Awards voor ‘Beste Festival’ èn ‘Beste Sfeer’ van 2024. Op deze editie stonden namen als Sum 41, The Prodigy en Enter Shikari. Nagenieten? Lees hier hoe wij de laatste Nederlandse festivalshow van Sum 41 hebben ervaren of wat er nog meer te beleven viel in Ysselsteyn. Het belooft hoe dan ook veel goeds voor Jera On Air 2025.

Jera on Air Logo

Jera on Air 2025

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 26-28 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen