Kanshebbers Graspop 2025: KoRn, Sabaton en Scorpions naar Zweeds festival

Korn
Photo: Dean Karr

De eerste namen van Sweden Rock 2025 zijn bekend. Voor onder andere Sabaton, KoRn en Scorpions betekent dit de eerste festivalboeking voor aankomende zomer. Wat ze direct promoveert tot grote kanshebbers voor een headline spot op Graspop 2025.

Een hele grote verrassing is de boeking van Sabaton niet, de band stond dan ook al in het geruchtenoverzicht voor de Graspop headliners van 2025. Toch verkleint het mogelijk wel de kans op een boeking bij Graspop. In de bio van Sabaton op de website van Sweden Rock staat namelijk de volgende zin “Sweden Rock Festival 2025 wordt de band zijn enige Europese show deze zomer, met een unieke productie. Zijn er dan nog meer shows zonder de unieke productie, of is het echt de enige Europese show?

Over Korn deden zich ook al wat geruchten de rondte, die nu een stuk aannemelijker lijken. Daarnaast meldt ook Scorpions zich nu bij de kanshebbers voor een headline spot op Graspop 2025. Naast deze drie grote bands heeft het Zweedse festival ook Slipknot weten te boeken, de band was eerder ook al aangekondigd door de Duitse festivals Rock am Ring en Rock im Park. Naast de vier headliners heeft het festival ook tal andere boekingen bekend gemaakt. Hieronder vind je ze allemaal:

Graspop forum

Ook genoeg interessante opties voor Graspop dus, met parels als Opeth, Meshuggah en Dream Theater dat net een nieuw album uit heeft. Welke bands hoop jij ook graag in Dessel te vinden aankomende zomer? Praat mee op het Festileaks Forum in het Graspop topic!

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2025

Locatie
België
Dessel, België
Datum 19-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen